Svadba Marka Rokvića okupila estradnu elitu

Autor:

03.10.2016 15:11

Foto:

Foto:



Godinu dana nakon što su pred matičarem rekli sudbonosno "da", Marko Rokvić i Sara Oster su napravili i crkveno venčanje.

Mlađi sin popularnog folk pevača Marinka Rokvića se za vikend venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom i ljubavlju iz srednjoškolskih dana, Sarom. Veličanstvenoj ceremoniji prisustvovao je i njihov sin Despot.

A photo posted by @jaksa007 on Oct 2, 2016 at 11:07am PDT

Pored rodbine i najbližih prijatelja, svadbeno veselje su ulepšali i brojni gosti sa estrade, prijatelji porodice Rokvić. Naravno, stariji Markov brat Nikola je došao sa svojom suprugom manekenkom Bojanom Barović i dvomesečnom ćerkom Leonom.

On je na svom Instagram profilu podelio šaljivu fotografiju mladoženje, uz komentar da "mladoženja mora da bude pod kontolom, trezan".

Mladoženja mora da bude pod kontrolom, trezan ?

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 2, 2016 at 3:49am PDT

Među zvanicama je bila domaća estradna elita - Lepa Brena, Ana Bekuta, Saša Matić, Dragica Radosavljević Cakana, Aleksandra Prijović i mnogi drugi...

Folk diva Lepa Brena nije odolela da na svom Instragram profilu ne podeli fotografiju sa slavlja.

Svadba kod Sare&Marka Rokvica?❤️?????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Oct 2, 2016 at 1:38pm PDT

Nedavni razvod mladoženjinih roditelja - Marinka i Slavice, a o kome se ovih dana intenzivno pisalo u medijima, nije pokvario porodično veselje. Marinko je sa koleginicom Anom Bekutom pevao i zabavljao mladence i goste.

A video posted by @jaksa007 on Oct 2, 2016 at 9:51am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading