Svadba i krštenje u istom danu

Autor:

12.09.2016 10:25

Foto:

Foto:



Lepa voditeljka Aleksandra Jeftanović je za vikend rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru Švraki. Par je u vezi već par godina a imaju i dvoje dece - jednoipogodišnju ćerku Anu i šetomosečnog sina Aleksu.

U prisustvu članova porodice, kumova i najbližih prijatelja, Aleksandra i Aleksandar su se u subotu venčali u crkvi, a opštinsko venčanje i svadbeno veselje su obavili narednog dana. Ovu priliku su iskoristili i da krste svoje potomke, što je bio i jedan od razloga da razdvoje  ove svečanosti, otkrio je izvor blizak mladencima za Alo.

Slavlju je prisustvovalo oko 150 zvanica, a prvi svadbeni ples mladenci su otplesali uz pesmu "Hoću da ostarim s tobom", koju je otpevao Saša Matić.

Među poznatim zvanicama našli su se i Aleksandrini dugogodišnji prijatelji i kolege Boško Jakovljević, Biljana Obradović, Marija Tarlać i Ana Stanić.

I dok je mlada sve iznenadila izborom venčanice (kratka korset haljinica sa pantalonama), gosti su se trudili da izgledaju što elegantnije za ovaj događaj.

Marija Tarlać je za ovu priliku izabrala interesantnu crnu haljinu sa otvorenim leđima, a dolazak na svadbu je ovekovečila fotografijom koju je postavila na Instagramu.

kakva noc #weddingdancing @ana_aleksandra1 #volimote ??? #kadnadicaslika @nadicapavlovic

A photo posted by marijatarlac (@tarlacmarija) on Sep 12, 2016 at 3:37am PDT


Pevačica Ana Stanić se odlučila za elegantne bele pantalone i crni korset.

Aleksandrino i Sasino vencanje ????

A photo posted by Ana Stanic (@ana1stanic) on Sep 11, 2016 at 2:41pm PDT

Veselje je trajalo do kasno u noć, a prisutni tvrde da su mladenci bili veseli i da nisu silazili sa plesnog podijuma.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading