Suzana Mančić za dlaku izbegla nesreću: Obaralo bandere i slamalo sve pred sobom!

Voditeljka Suzana Mančić, poznatija i kao ‘loto devojka’, prethodnih dana doživela je veliku neprijatnost. Poznato je da Suzana često boravi na relaciji AtinaBeograd, a svoj mir i ovog puta je potražila u prelepom antičkom gradu, ipak situacija koja ju je tamo sačekala nije bila ni malo prijatna.

Naime, cela regija Atika pogođena je strašnim nevremenom, a Atina, kao glavni i najveći grad bila je pod najvećim udarom. Kako objašnjava Suazana, ogromna šteta nastala je usled velikih snežnih padavina, a voditeljka je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavila i fotografiju na kojoj pozira kraj automobila, koji je bio vidno oštećen.


Pročitajte i Suzana Mančić bila je slomljena od bola: Rodila sam dete koje nije preživelo!

Ne samo Atina, već cela Atika je pretrpela velike štete od velikih snežnih padavina. Pod težinom snega pucale su grane, padalo drveće, obaralo bandere i slamalo sve pod sobom. Srećom, ovo nije moj auto – našalila se voditeljka u opisu fotografije.

Iako je materijalna šteta velika, prema zvaničnim podacima nema povređenih, a nadamo se da se ovakve situacije više neće događati.

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi