Suzana Mančić teši ćerku nakon razvoda: Opet ćemo se mi udavati

Autor:

06.04.2019 17:00

Foto:

Foto:



Teodora, starija ćerka najpopularnije loto-devojke Suzane Mančić nedavno je stavila tačku na brak. Mamina mezimica, koja je dve godine bila u braku sa imućnim američkim biznismenom, napustila je život u Sjedinjenim Državama i vratila se u Beograd.

Suzana Mančić: Ukrali su mi fotografije sa venčanja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natalija Kunic (@natalija_kunic) дана 31. Дец 2018. у 6:01 PST

Navodno, razlog za krah braka bile su nepremostive razlike u karakteru bivših supružnika, a sigurno nije pomoglo ni to što je Teodorin bivši 20 godina stariji od nje.

Suzana Mančić: Velika ljubav odagnala kišu

O tome kako se Teodora navikava na život u rodnom gradu i kako se oseća posle razvoda, pričala je njena mama Suzana.

- Rekla sam joj: "Welcome to Serbia, baby". Ja sam bila tu za nju, da zna da ima gde da se vrati, majku koja sve razume. Drago mi je što je počela sada da radi. Radi u marketinškoj agenciji, ustaje na vreme, zadovoljna je. Dobila je i prvu platu... Mislim da je za svako biće jako važno da radi i da ima svoj novac. Onda sebe drugačije gledaš i vrednuješ - otkrila je Suzana za "Alo".

Suzana Mančić: Srce mi je stalo od tuge što nisam bila uz ćerku na njenom venčanju

Mančićeva koja se nakon dugogodišnje veze prošlog leta udala za grčkog biznismen Simenona Simeona Ocomokosa, savetovala je ćerku da ne gubi veru u ljubav.

Suzana Mančić o venčanju 1. jula: Možda je sad prilika da ispravim grešku

- Opet ćemo se mi udavati. Uvek verujem u ljubav i moja deca to znaju. Moj život to potvrđuje, to nisu prazne priče - ispričala je za "Alo".

Maja Gašić

Autor