Suzana Mančić: Kad strast nestane, onda počinje realan život

Autor:

05.02.2017 22:17

Foto:

Foto:



Najpopularnija srpska "loto devojka" nedavno je ušla u sedmu deceniju, ali godine Suzani Mančić ne smetaju da i dalje nosi titulu fatalne zavodnice.

Suzana Mančić: Jedno sebi nikad neću oprostiti

Iako je više od 15 godina sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom u stabilnoj i srećnoj emotivnoj vezi na daljinu koja se bazira na uzajmnom poštovanju i ljubavi, ona nalazi način da i danas u svom partneru razbukta strasti.

- Nedavno smo se nešto posvađali. Ja kažem: "Simice, nisam ja kriva. Bio je petak, trinaesti. Slušaj, to što se mi svađamo znači da još ima strasti u našoj vezi". I on mi kaže: "Mančić, to ti je dobra teorija". Strasti ima, ali ne očekujte da strasti bude uvek. Naučno je dokazano da strast u svakoj vezi traje dve-tri godine maksimalno i onda počinje realan život. Ljubav nije samo strast, nego i prijateljstvo. I zajedničke odluke i krize, i nervoze. Kada staneš na ludi kamen znaj da će stvarno biti ludo - kaže Mančićeva za Blic i otkriva kako zavodi svog dečka iz Grčke.

Suzana i Simica verili su se pre nekoliko godina, ali brak do dana današnjeg nisu sklopili. Voditeljka ne mari preterano.

- Ne postoji mogućnosti u realnom životu da obučem venčanicu. Ne da mi se, prosto. Imam dobru vezu koja traje 16 godina. Živimo kao da smo u braku. Planirali smo venčanje nekoliko puta, ali uvek nešto pokvari naše planove, tako da je najbolje ne planirati ništa. Ja sam zadovoljna svojim emotivnim životom. Volela bih da svoje ćerke vidim u venčanicama u neko buduće doba. Mislim da je ovakva klasična venčanica za devojke koje se udaju prvi put. Ja bih drugačiju haljinu obukla, neku stilizovanu. Glupo je obući venčanicu ako se udaješ drugi, treći put, ali bih sigurno imala veo - tvrdi jedna od najseksepilnijih dama sa domaće javne scene.

Komentari. (0)

Loading