Suzana Mančić: Emotivno sećanje na majku (foto)

Autor:

07.06.2017 09:51

Foto:

Foto:



Desetogodišnjicu smrti majke Vere voditeljka Suzana Mančić nedavno je obeležila u Crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Beogradu.

Suzana Mančić: Zbog ljubavi sam spremna da odem na kraj sveta

Pomenu su prisustvovali rodbina i prijatelji, kao i Suzanine kćerke Natalija i Teodora, koja je specijalno za tu priliku doputovala iz Amerike gde živi sa suprugom, Frenkom Džordžijem.

- Drago mi je što su svi meni dragi ljudi došli, sa nekima, na primer sa braćom od tetke Dejanom i Goranom se ne viđam i po nekoliko godina jer žive u Njujorku. Eto, moja Vera je našla način da nas sve okupi, i tamo gore misli na nas - setno je rekla Suzana.

Njena starija kćerka Teodora na iznenađenje svih iznenada se u martu udala u Las Vegasu, i to samo desetak dana pre Suzanine ranije zakazane svadbe u Veneciji. Tada je TV voditeljka i glumica odlučila da svoju udaju za verenika Simeona, sa kojim je 17 godina u stabilnoj vezi prolongira za kraj leta.

Suzana Mančić: Srce mi je stalo od tuge što nisam bila uz ćerku na njenom venčanju

Voditeljka i njen dugogodišnji verenik, kako je Suzana svojevremeno otkrila za "Gloriju" planirali su intimnu svadbu u Veneciji 31. marta.

Komentari. (0)

Loading