Suzana Mančić: Biću grozna tašta, jer volim da komandujem

Autor:

07.03.2017 10:25

Foto:

Foto:



Voditeljka Suzana Mančić (60) sprema se za venčanje sa dugogodišnjem partnerom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom (67).

Svečani čin trebalo bi da se dogodi krajem marta u Veneciji, a volela bi da mu, osim kumova, prisustvuju i njene kćerke, dvadesettrogodišnja Teodora i tri godine mlađa Natalija.

Suzana Mančić: Samo prvi put je teško udati se, drugi put to ide lakše

I Simeon, koji je široj javnosti poznat i kao direktor “TDI grupe” i organizator projekta “Corporate Superbrands Serbia”, ima dve kćerke kao Suzana.

- Starije su od mojih, jedna je udata i ima dvoje dece, ali ja stalno vičem kako ja nisam baka, iako je on deda. Pa i kad se moja Teodora uda i dobije dete, neću biti baka, već nana. Mada, posle buke oko Teodorinog venčanja najbolje će biti kad nas sve iznenadi Natalija. Jeste ona u fazonu “čisti rokenrol”, ali nikad se ne zna, možda joj padne na pamet da me preko noći učini bakom i taštom. I to groznom taštom, jer volim da komandujem, ali nemojte to nikome da kažete. Navikla sam da to radim svojoj deci, pa onda mislim kako ću to moći i zetovima, a znam da se to nikome neće svideti. Tako da ću morati malo da se disciplinujem - izjavila je Suzana u razgovoru za magazin Gloria.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading