Sumnjaju na ubistvo: Dečko Džordža Majkla na ispitivanju u policiji

Autor:

06.01.2017 18:32

Foto:

Foto:



Poznati britanski pevač Džordž Majkl na katolički Božić je pronađen mrtav u krevetu, u svom domu u Oksfordširu, a kao uzrok smrti prvobitno je naveden srčani udar.

Prošle nedelje obavljena je i autopsija, koja nije uspela da jasno utvrdi zbog čega je Majkl preminuo, ali toksikološki nalazi su podstakli policiju da ipak pokrene istragu.

Na ispitivanje je priveden dečko preminulog pevača Fadi Favaz, kao i svi drugi koji su bili u kontaktu sa Majklom poslednjih sedam dana njegovog života. Snimci sigurnosnih kamera sa njegovog imanja se pregladaju, kontaktirani su i paparaci koji su redovno opsedali imanje pop zvezde, a čini se da policija sumnja da je Majkl ubijen tako što mu je neko dao smrtonosnu dozu narkotika.

I should be able to share my beautiful moments with the man I love regardless... x

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on Dec 30, 2016 at 2:54pm PST

Žele da saznaju šta je Džordž radio poslednjih sedam dana svog života i s kim se sve družio, rekao je dobro obavešten izvor za "The Sun".

Budući da je Favaz izjavio da je kobne noći spavao u svom automobilu i da je telo pronašao tek kasnije, logično je što je pozvan na ispitivanje.

Sumnje su podgrejale i njegove objave na Tviter nalogu u kojima je tvrdio da je pevač već nekolikoputa pokušao da izvrši samoubistvo. Kasnije je izjavio da je njegov nalog na ovoj društvenoj mreži bio hakovan.

I will never stop missing you George the kind and the most beautiful man ever. Xxx

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on Dec 28, 2016 at 5:53am PST

Inače, dosta se govorilo o Džordžovoj zavisnosti od narkotika, mada je njegova porodica demantovala da je pokušavao da se oslobodi zavisnosti od heroina.  Policija pak smatra da je moguće da su druge droge u pitanju, jer je pevač prošle godine bio na odvikavanju od kokaina.

- Zbog toga šta sve znamo o njegovom životu mora da postoji mogućnost da je preminuo od predoziranja. On je bio slavan i bogat i normalno je da detektivi sada istražuju sve pojedinosti njegove smrti, barem dok ne dobijemo konačne nalaze i saznamo tačan uzrok smrti. To ne znači da je umro od predoziranja, ali dok se ne dokaže drugačije, istraga mora da bude obavljena - otkrio je za "The Sun" neimenovani penzionisani policijski detektiv.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading