Sudski dokumenti otkrili: Prins često bio na odvikavanju, do tableta dolazio ilegalnim putem

Autor:

18.04.2017 15:53

Foto:

Foto:



Upravo otvoreni sudski dokumenti otkrivaju da su velike količine lekova protiv bolova i opijata pronađeni u domu pevača Prinsa Rodžersa Nelsona kratko nakon njegove smrti

Tužna ispovest Prinsove bivše supruge: Nikada se nije oporavio od tragedije našeg sina

Neke pilule pronađene su na njegovom imanju u Minesoti, a bile su propisane njegovom prijatelju i telohranitelju, navodi se u sudskim dokumentima, ali se ne navodi izvor fentanila koji je usmrtio pevača 21. aprila prošle godine. Medicinski veštaci zaključili su da je umro od slučajnog predoziranja. Niko nije optužen za njegovu smrt.

?

Објава коју дели PRINCESTAGRAM (@prince) дана 15. Мар 2016. у 9:06 PDT

Sudski dokumenti bili su zapečaćeni do ponedeljka jer su se tužioci plašili da će potencijalni svedoci pobeći ili da će dokazi biti uništeni.

Iznenađujuća Prinsova zaostavština: Zlatne poluge vredne više od 800.000 dolara

Prins je uzimao tablete Watson 853 koje se koriste protiv bolova, lečnje reumatoidnog artritisa i kašlja. Dokumenti pokazuju da je koristio veliki broj tableta koje se piju pod nadzorom lekara, kao i veliki broj vitamina.

Prema izjavama svedoka, Prins je ranije imao fazu kada je bio na odvikavanju pa se pretpostavlja da je to zbog lekova.

Објава коју дели PRINCESTAGRAM (@prince) дана 2. Апр 2016. у 3:21 PDT

U nalazu obdukcije navodi se kako je Prins uzeo previše fentanila, opioida koji je mnogo puta snažniji od heroina. Pevač je pronađen bez svesti u svom domu u predgrađu Mineapolisa. Princ Rodžers Nelson je imao 57 godina.

Princ je važio za jednog od najinventivnijih muzičara, na čije su stvaralaštvo uticali Džejms Braun, Bitlsi, Džimi Hendriks i mnogi drugi.

Njegove hitove teško je nabrojati, ali se izdvajaju “Little Red Corvette,” ”Let’s Go Crazy” i “When Doves Cry.”

Na muzičkoj sceni se probio 70-ih godina prošlog veka, pesmama poput “Wanna Be Your Lover”, a naredne decenije je stekao planetarnu popularnost albumima “1999” i “Purple Rain”.

Komentari. (0)

Loading