"Strah me je paralizovao": Rajan Rejnolds o teškom životnom periodu, anksioznosti i životnim brigama

Autor:

05.05.2018 15:49

Foto:

Foto:



Rajan Rejnolds u razgovoru za The New York Times priznao je da se oduvek borio sa kontrolisanjem osećaja u stresnim situacijama, ali da je vremenom uspeo da prevlada svoje probleme.

Još 2016. godine, kada je završio sa snimanjem "Deadpoola", Rejnolds je ispričao da je imao nervni slom. Tresao se i nije mogao da spava, pa je mislio da ima neki neurološki poremećaj. Nakon što je posetio lekara, rekli su mu da pati od anksioznosti, a iz stanja u kojem se našao, izvukle su ga uspruga Blejk Lajvli i ćerke.

Rajan Rejnolds i Stefan Kapičić u akciji: Novi trejler za nastavak filma “Deadpool” (video)

Sada, pošto je završio s radom na nastavku filma u kome igra i naš Stefan Kapičić, holivudski glumac je u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvek borio sa kontrolom osećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspeo da prevlada svoje probleme.

-Patim od anksioznosti. Oduvek sam patio. Nervoza i strah me stalno muče. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smešno - kaže glumac.

Kad je bio mlađi teže se nosio s tim situacijama, ali kako godine prolaze, sve mu je lakše jer, kako kaže, kad stane pred kamere, na sve zaboravi.

Najzabavniji par zabrinuo Holivud: Zašto je Blejk Lajvli izbrisala muža sa društvenih mreža

-Kao tinejdžer često sam se budio usred noći jer me je strah paralizovao. Kroz to sam razdoblje prošao sam, uz pomoć lekova - rekao je glumac.

Suprugu Blejk upoznao je 2010. na snimanju filma 'Green Lantern', a venčali su se dve godine kasnije. Imaju ćerke Džejms (3) i Ines (1).