Stiže prinova u kraljevsku porodicu

Autor:

30.11.2016 18:43

Foto:

Foto:



Kraljica Elizabeta do sada ima pet praunučića, a na proleće joj stiže još jedno!

Prema pisanju portala "Hello" Zara (35) i Majk Tindal (38) su najavili da će svoju tročlanu porodicu na proleće proširiti za još jednog člana!

Za one koji ne prate kraljevsku porodicu, Zara je unuka Kraljice Elizabete i sedamnaesta je po redu za nasledstvo kraljevskog prestola. Pored Šarlot i Džordža, kraljica ima još troje praunučića - Miju Grejs Tindal, Ajlu Filips i Savanu Filips.

Mija Grejs ima tri godine i ćerka je Zare i njenog supruga Majka Tindala, a po uzoru na svoje roditelje izuzetno voli sportske aktivnosti. A nova beba će biti prva u kraljvskoj porodici, nakon što su Kejt Midlton i princ Vilijam dobili Šarlot.

Zara i Majk, bez obzira na brojne obaveze, dosta vremena provode sa svojom mezimicom, za koju kažu da je ima vrlo izraženu ličnost.

- Vrlo rano je počela da pokazuje znake samostalnosti, i mi to svim srcem podržavamo - izjavili su ponosni roditelji za "Good Morning Britain".

Zara i Majk su oduševljeni što će svoju porodicu proširiti za još jednog člana, a kažu i da se mala Mija raduje bratu ili sestri.

Zanimljivo je da Zara, iako je potomak kraljice Elizabete, kao ni njena ćerka, prema britanskim običajima ne nose kraljevsku titulu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading