Stiže prinova u kraljevsku porodicu: Princ Mihailo i Ljubica Karađorđević čekaju bebu

Autor:

26.07.2018 14:00

Foto:

Foto:



Sin princa Tomislava i princeze Linde, princ Mihailo Karađorđević i njegova supruga Ljubica, krajem godine bi trebalo da postanu roditelji po prvi put.

Kako je par potvrdio, Ljubica je u četvrtom mesecu trudnoće, a pol bebe još uvek ne znaju.

Kruna ljubavi: venčali se princ Mihailo Karađorđević i Ljubica Ljubisavljević

 

 

- Prva reakcija je, naravno, bila oduševljenje, mada je bilo potrebno da prođe nekoliko nedelja da bismo se navikli na činjenicu da ćemo uskoro dobiti još jednog člana porodice. Sa pravom pripremom za roditeljstvo počinjete tek onog trenutka kada po prvi put čujete otkucaje srce svoje bebe. Tada i život dobija neku drugu dimenziju, sve što radite sa sobom nosi novu dozu ozbiljnosti i odgovornosti - kaže Mihailo za “Blic“.

Par koji je u vezi šest godina, od čega nepune dve u braku, dugo je razmatrao kako da porodici saopšti radosne vesti. Na kraju su to uradili spontano, za večerom.

Pijanista Nikolić o prinčevskom venčanju: Bilo je balski i svečano

 

- Na kraju smo vesti sa njima podelili spontano, za večerom - reakcija je bila najpre šok, a zatim suze radosnice, puno smeha i čestitanja. Podrška porodice nam puno znači. Nažalost, Mihailov otac princ Tomislav nije više s nama, ali u Topoli, gde sada živimo, još više osećamo njegovo prisustvo u našim životima - otkrila je princeza Ljubica.

Mihailo i Ljubica su se venčali 23. oktobra 2016. u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, a buduća mama planira da se porodi u Srbiji.

 

- Svakako ću se poroditi u Srbiji. Naše medicinsko osoblje je izuzetno stručno i sposobno, imamo lekare, medicinske sestre i tehničare kojima možemo da se ponosimo. Nigde se ne bih osećala sigurnije nego u svojoj zemlji - izjavila je Ljubica.

Maja Gašić

Autor