Stigla prinova u kraljevsku porodicu!

Autor:

02.03.2017 12:58

Foto:

Foto:



Potomak čuvene princeze od Monaka - Grejs Keli, njen unuk Pjer Kaziragi i njegova lepa supruga Beatriče Boromeo dobili su prvo dete!

Prekjuče je Beatriče u bolnici u Monaku donela na svet zdravog i jakog dečaka, prenosi portal "People".

Misteriozna venčanica: Princeza pokazala fotke koje su godinu dana skrivane od javnosti

Par se venčao pre nepune dve godine, a o ovom raskošnom venčanju su strani mediji dosta pisali. Obred se odigrao iz dva dela, a mlada je promenila čak pet venčanica.

A post shared by ????? (@worldofroyals) on Feb 28, 2017 at 11:54pm PST


Dečačić, čije ume roditelji još uvek nisu otkrili, jeste četvrto unuče Karoline od Monaka, ćerke čuvene glumice neprikosnovene lepote Grejs Keli.

Princeza Grejs Keli je bila simbol savršene lepote, a evo kako izgleda njena unuka (foto)

Karolina je u braku sa svojom najvećom ljubavlju, italijanskim biznismenim Stefanom Kaziragijem dobila troje dece -  sinove Andreu i Pjera i ćerku Šarlotu.

U januaru je Albert od Monka, Karolinin brat, izjavio da njegova sestra s nestrpljenjem iščekuje rođenje još jednog unučeta.

Princeza Šarlin u smeloj haljini Karoline Erere pobrala sve pohvale

- Ona je veoma dobra majka, a čak i bolja baka ako je to uopšte moguće - rekao je Albert - Ona je zaista dobro vaspitala svoju decu, koja su dugo odrastala bez oca. I zato je njena uloga bila presudna. Neopisivo sam ponosan na njenu decu i na sve što su postigla. A to je sve njena zasluga - s ponosom je pričao princ Albert.

Karolina od Monaka: Život iz bajke, ali protkane tragedijama

Karolinin nasjatriji sin Andrea Kaziragi i njegova supruga Tatjana imaju četvorogodišnjeg sina Sašu i dvogodišnju ćerkicu Indiju.

Karolinina ćerka Šarlot ima trogodišnjeg sina Rafaela.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading