Stefan Karić se dirljivom porukom oprostio od Dijane: Hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu

Autor:

24.07.2019 16:00

Foto:

Foto:



Nakon duge i teške bolesti bivša misica Dijana Milojković preminula je 22. jula u 33. godini.
Dijana, mis Evrope 2014. godine, pre više od dve godine započela je borbu sa opakom bolešću, a pre više od mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj je hitno potrebna krv. Nažalost, poslednju bitku je izgubila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 22, 2019 at 12:15pm PDT


Vest o njenoj smrti potresla je brojne prijatelje, među kojima je veliki broj poznatih ličnosti, a putem društvenih mreža oglasio se i Stefan Karić njen nekadašnji partner. Stefan je godinama bio podrška Dijani, a vest o njihovom raskidu rastužila je mnoge.

Sada se od svoje velike ljubavi oprostio dirljivom porukom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT

- Imala je Dijana i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajnone dođe nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice. Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć. Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti. Vidimo se u nekom drugom životu. Za mene si ti pobednik ove borbe - napisao je na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor