Stefan Kapičić u blokbasteru rame uz rame sa Rajanom Rejnoldsom

Autor:

25.12.2015 13:34

Foto:

Foto:



Nekoliko dana nakon što je objavljeno da je veteran X-men franšiže, Kolosus, jedan od glavnih likova u filmu "Dedpul", danas je otkriveno da glas ovom antiheroju pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić.

Foto: Twitter

Tim povodom, Kapičić je dao intervju za "Entertainment Weekly", u kome govori o tome kako je izgledalo davati glas ruskom mutantu i o ogromnom uzbuđenju što je deo projekta o Dedpulu, koji mu je i jedan od omiljenih junaka.

- Snimao sam i ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na TV-u, filmu, u pozorištu, ali osećaj da sam postao deo Marvelovog univerzuma kao Kolosus je neverovatan. Ponekad ne mogu da opišem taj trenutak, ali kad pomislim na njega osećam se srećnim i ponosnim - izjavio je Kapičić, a preneo B92.

Kapičić je objasnio da je reditelj Tim Miler imao ideju da Kolosus bude jači i veći od svih likova, tako da im je za te kadrove bio potreban izuzetno visok čovek.

O saradnji sa glumcem Rajanom Rejnoldsom, Kapičić kaže da na svetu ne postoji glumac sa toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Dedpula od Rejnoldsa, kao i da su mu njegove ideje i sugestije mnogo pomogle.

- Bilo je neverovatno zabavno raditi jedan na jedan s njim kao Dedpul i Kolosus - naglasio je Kapičić, dok o reditelju Timu Mileru kaže da mu je "definitivno favorit".

Film stiže u domaće bioskope u distribuciji "MegaKom filma" 11. februara, a u ostalim ulogama su Morena Bakarin, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Goran Anicic

Autor