Stavila tačku na brak sa milijarderom: Razvela se Petra Eklston (foto)

Autor:

01.07.2017 14:56

Foto:

Foto:



Ćerka Slavice i Bernija Eklstona, vlasnika Formule 1 definitivno je rešila da stavi tačku na svoj šestogodišnji brak.

Milijarder Džejms Stant u petak poslepodne počeo se iseljavati iz londonske vile koju je donedavno delio sa suprugom Petrom Eklston i decom - kćeri Lavinijom (4) i dvogodišnjim blizancima Džejmsom Robertom Fredrikom i Andrjuom Kulbirom.

Stant, Petra i Barni Eklston

Eklstonova naslednica je Stanta isterala iz porodičnog doma nakon što ga je javno prozvala za fizičko nasilje i drogiranje, prenose britanski mediji.

Problematični Džejms iz vile vredne 100 miliona funti otišao, kako navode mediji, vidno ljut i razočaran. Paparaci su snimili milijardera kako u svoj Rolls Royce ulazi s dve figurice mačaka od najfinijeg kineskog porcelana, a iz garaže je, piše Daily Mail, uzeo i Range Rover, kao i Lamborghini Aventador.

Petrin otac navodno je oduševljen što mu se mlađa ćerka posle šest godina braka napokon rešila tridesetpetogodišnjeg Stanta, koji, iako deložiran, još nije skinuo venčani prsten sa ruke.

Engleska bogatašica hrvatskog porekla još pre dva meseca napustila je supruga i njihov zajednički dom, koji je zapravo njen, a u petak poslepodne beli kombi za selidbu iz luksuzne kuće odvezao je poslednje Džejmsove stvari.

Stant je, prenose engleski mediji, još ujutru toga dana naručio dostavu doručka u Petrinu kuću, za ručak se počastio omiljenom hranom iz karipskog restorana, a već poslepodne u vilu je stigla 'vojska čistačica', što su mnogi protumačili kao znak da će se Petra sa decom napokon vratiti kući, prenosi jutarnji.hr.

- Život s njim nije ništa drugo nego pakao. Moja ćerka otišla je iz svoje kuće jer više nije mogla da ga trpi, a on je odbijao da se iseli. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sudija, moraće da interveniše policija - rekao je nedavno ogorčeni osamdesetšestogodišnji Eklston.

Takođe je opisao kako mu je bahati Džejms pretio na sudu.

- Udario me u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, i pretio je kako će me ubiti - požalio se Berni.

Brakorazvodna parnica počinje već idućeg meseca, a par će se boriti za podelu bogatstva koje se procenjuje na oko 5,5 milijardi funti. Bivši supružnici potpisali su predbračni ugovor, a Džejms tvrdi kako je u brak doneo kolekciju vina vrednu 15 miliona funti, kao i dve nekretnine od četiri miliona funti.

Komentari. (0)

Loading