Stari šarmer: Vlasta Velisavljević se raduje nagradama zbog lepih devojaka koje ga uručuju

Autor:

10.04.2017 20:23

Foto:

Foto:



Doajen srpskog glumišta, pozorišni, televizijski i filmski glumac Vlasta Velisavljević (90) dobitnik je brojnih priznanja. Samo u proteklih šest meseci dobio je "Zlatnog ćurana" za životno delo na 46. Pozorišnom festivalu najboljih komediografskih ostvarenja Srbije “Dani komedije” u Jagodini, a nedavno i godišnju nagradu Jugoslovenskog dramskog pozorišta za ulogu Duha u predstavi “Hamlet”. 

Vlasti Velisavljeviću nagrada za životno delo

Aplauz za Don Zuana :) #moliere #theatre #art #acting #donjuan

A post shared by jdp (@jdpbgd) on Feb 26, 2017 at 3:23pm PST


Nezaustavljivom Vlasti koji je zašao u desetu deceniju života ne nedostaje energije, a bogami ni humora. Primajući u Jagodini nagradu "Zlatni ćuran" za životno delo izjavio je da će se postarati da ubuduće dobije još dva-tri puta isto priznanje zbog lepih devojaka koje ga uručuju.

Prema sopstvenom priznanju, glumac se oseća kao mladić. Iskustvo je umnožilo njegov šarm, pa nisu retke dame koje mu prilaze na ulici kako bi mu se udvarale.

– Siguran sam da čovek kako stari dobija lice kakvo zaslužuje. I sve se mislim kad mi neke dame prilaze: “Bože, šta li nalaze na meni?” Kad ono, privlačna im je moja starost. Možda sam najzad dobio pravo udvaračko lice. Šalim se, smatram da su godine moj najveći kapital i ozbiljno se razmišljam da ih oročim u nekoj banci, samo, bojim se da me ne pokradu. Ovako ih ljubomorno čuvam i samo ponekad sa tugom pogledam u nebo, jer gore se nalazi mnogo mojih prijatelja. Nisam sentimentalan, naprotiv, znam da nas sve to čeka – otkrio je čuveni glumac za magazin “Gloria”.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading