Ljudi mi se volimo: Dušan i Tanja Savić potpuno obmanuli domaću javnost!?

Autor:

07.12.2020 11:00

Foto:

Foto:



Kada je pevačica Tanja Savić pre osam meseci optužila supruga da je odveo njihove sinove u Australiju bez njene saglasnosti, ali i da joj je uzeo pare, javnost je ostala u šoku.

Iznenađenjima nije bilo kraja jer je i mesecima nakon toga Tanje iznosila mnogobrojne zabrinjavajuće detalje iz braka. Naime, kako je pričala, suprug joj nije davao da se čuje sa decom i okretao ih je protiv nje.

Pre par dana priča dobija novi rasplet kada se u javnosti pojavila vest da se Tanja pomirila sa suprugom, što je ona izrevoltirano na Instagramu demantovala. Međutim, kako se čini, tračevi su ovoga puta istina.

Pročitaj i: Tanja Savić se ne predaje: Što mi više brane kontakt sa mojom decom, to sam jača!

– Jedva čekam da prođe 2020. godine jer je bila katastrofalna. Ne planiram nikakav doček, ni jelku neću oktiti – istakla je nedavno Tanja za "Informer" pa dodala:

– Za doček nove godine ću se verovatno čuti sa Dušanom i decom i leći da spavam - rekla je pevačica i zbunila fanove.

Nakon ove izjave koju je dala domaćim medijima, oglasio se i njen suprug Dušan Jovančević. On tvrdi da je njihova ljubav bila jača od svega i otkriva kada će porodica ponovo biti na okupu.

– Pomirli smo se zbog ljubavi i naše dece. Idalje smo zaljubljeni jedno u drugo kao i uvek! Ljubav između nas nikada nije prestala! Nemam objašnjenje za naše pomirenje jer nisam nešto upućen šta se tamo priča o nama zato što to ne pratim i nikada me nije zanimalo, iskreno. Čujemo se svaki dan po dva puta. Svaka naša druga reč je ‘Volim te’ i ‘nedostaješ mi ludo, beskrajno’. Ja joj to govorim, a i ona meni – rekao je Dušan za objektiv.rs i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)


– Tanja planira da se vrati kada se situacija oko kovida malo smiri.

Sada su u medije dospele i prepiske koje je estradna umetnica razmenjivala sa suprugom, a koje potvrđuju da se ljubav među njima nije ugasila.

- Volela bih više od svega da kad se probudim jednog dana budete tu. I sanjam taj dan - stoji u prepisci koju je preneo “Pink”, kao i Tanjine izjave ljubavi:

- Teško mi je jako zbog svega i žao. Je l‘ ti mene voliš i dalje? Ja ne mogu da prestanem da mislim na tebe.

Na Dušanovo pitanje da li ga voli, ona je napisala: “Najviše”.

Naime, Tanja je navodno pokušavala da sakrije da želi da se pomiri sa suprugom kao i da je čitava njihova priča o otmici dece i nasilju bila farsa za javnost, piše "Blic".

- Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je Dušan, a onda izjavio:

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu. 

Nakon ovih poruka javnost je ostala u šoku.

story.rs/NP

Autor