Srpska postapokaliptična akcija: Laušević, Cvetković i Trifunović u domaćoj verziji "Pobesnelog Maksa"

Autor:

11.07.2017 10:26

Foto:

Foto:



Glumci Žarko Laušević, Sergej Trifunović i Svetozar Cvetković, samo su neka od zvučnih glumačkih imena koja će na više lokacija u Boru snimati film "Volja sinovljeva", u režiji mladog reditelja Nemanje Ćeranića, najavili su producenti.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on Jul 8, 2017 at 7:10am PDT


Deo filma, čiji žanr autori ocenjuju kao prvi deo filmskog hita "Pobesneli Maks", biće snimljen u krugu RTB-a Bor već u toku jula i avgusta, rečeno je na prijemu za članove filmske ekipe i producentske kuće "Salamander Media" iz Beograda, koja je Bor prepoznala kao dobru lokaciju za snimanje, prenosi Tanjug.

- Bor nije onakav kakvim ga drugi zamišljaju. Grad je prelep, ima puno zelenila, i u njemu nema dima - rekao je u ime filmske ekipe producent Petar Šapić.

Reditelj filma Nemanja Ćeranić rekao je da je "Volja sinovljeva" film sa elementima osvete.


-  Radnja se dešava nedugo nakon postapokaliptičnog perioda i podseća pomalo na prvi deo filma 'Pobesneli Maks'. Drago mi je što jednu takvu holivudsku priču možemo da dovedemo u srpsku kinematografiju, a svakako i što okuplja zvučna imena poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića - rekao je Ćeranić.

#kuvasefilm #voljasinovljeva #tehnodrom #cajesukarije

A post shared by Nemanja Ćeranić (@skorpionubija) on May 29, 2017 at 10:26am PDT


Na prijemu je istaknuto da će film biti sniman na više lokacija u gradu i okolini, a da će prvi kadrovi "pasti" početkom avgusta. Snimaće se scene iz običnog života, sa ulica Bora, sa pijace, biće predstavljen i deo grada gde zapravo izmišljeni lik i živi, ali biće i dramatičnih scena poput jurnjave automobilima.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading