Srećan divan dan! Kako je Jelena Đoković proslavila 31. rođendan (foto)

Autor:

18.06.2017 13:22

Foto:

Foto:



Srpski teniski as Novak Đoković i njegova supruga su prošle nedelje stigli u Beograd, a slobodno vreme koriste da se opuste  uživaju u društvu prijatelja i porodice.


Nešto manje od mesec dana nakon Noletovog rođendana, i njegova supruga Jelena Đoković je proslavila divan dan.

Rođendan koji će pamtiti: Jelenin poklon je Noleta doveo do suza

Juče je napunila 31. godinu, a svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama je otkrila i kako je proslavila rođendan.

- 31 godina! Mnogo prelepih uspomena koje ću negovati. Veoma sam zahvalna za sve blagoslove i izazove koje sam doživela tokom ovog putovanja. Veoma sam uzbuđena da vidim šta će mi budućnost doneti. Provela sam prelep dan sa porodicom i ne mogu biti srećnija - napisala je u komentaru uz fotografiju na svom Instagram profilu.


Jelena se brojnim fanovima zahvalila i na čestitkama i ljubavi koju joj nesebično pružaju.

To je ljubav: Jelena Đoković ne može da sakrije emocije (foto)

- Hvala svima što ste pronašli način da mi pošaljete poruke ljubavi na ovaj specijalan dan. Počastvovana sam zbog vaše ljubaznosti i truda. Šaljem vam svu svoju ljubav - napisala je Jelena na engleskom, a potom dodala i na srpskom - Hvala vam svima od srca na dirljivim porukama i čestitkama za moj rođendan. Prezahvalna sam i dirnuta.


Nakon rođendana, letnji meseci će paru Đoković doneti još jedan lep događaj. Naime, Jelena ni trebalo da se porodi u avgustu, a njihov sin Stefan će dobiti sestricu...

Neizmerna radost: Jeleni i Novaku se ispunila želja, čekaju devojčicu!

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 26. Мар 2017. у 7:47 PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading