Srbija otvorila drugo polufinale Evrosonga: Tijana Bogićević nagrađena gromoglasnim aplauzom

Autor:

11.05.2017 21:31

Foto:

Foto:



Predstavnica Srbije Tijana Bogićević otvorila je drugo polufinalno veče Evrosonga i sjajnim nastupom započela borbu za mesto u velikom subotnjem finalu, u koje će se plasirati deset od 18 večerašnjih predstavnika.

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2017/05/11/9345617/Tijana-110517.mp4

Nakon Tijane večeras nastupaju predstavnici Austrije, Makedonije, Malte, Rumunije, Holandije, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Hrvatske, Norveške, Švajcarske, Belorusije, Bugarske, Litvanije, Estonije i Izraela.

Za Srbiju će moći da glasa svih 17 zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu, kao i dve zemlje stalne učesnice finala – Nemačka, Francuska i domaćin Ukrajina.

VOTE VOTE VOTE!!!!

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 11. Мај 2017. у 11:46 PDT

Tijana je na sceni imala podršku tri prateća vokala – Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić, uz plesne pokrete Borisa Vidakovića.


Način glasanja isti kao i prethodne godine

Profesionalni žiri i gledaoci iz svake zemlje dodeljuju odvojen skup poena od jedan do osam, odnosno 10 i 12. To znači da najboljih 10 pesama po mišljenju žirija i gledalaca dobija poene.


Nakon što gledaoci glasaju putem svojih telefona, slanjem SMS-a ili koristeći zvaničnu aplikaciju, prezenteri glasova iz 42 zemlje učesnice uključuju se u program, kao i do sada, i saopštavaju poene samo profesionalnog petočlanog žirija.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading