Srbija otvorila drugo polufinale Evrosonga: Tijana Bogićević nagrađena gromoglasnim aplauzom


Predstavnica Srbije Tijana Bogićević otvorila je drugo polufinalno veče Evrosonga i sjajnim nastupom započela borbu za mesto u velikom subotnjem finalu, u koje će se plasirati deset od 18 večerašnjih predstavnika.

Nakon Tijane večeras nastupaju predstavnici Austrije, Makedonije, Malte, Rumunije, Holandije, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Hrvatske, Norveške, Švajcarske, Belorusije, Bugarske, Litvanije, Estonije i Izraela.

Za Srbiju će moći da glasa svih 17 zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu, kao i dve zemlje stalne učesnice finala – Nemačka, Francuska i domaćin Ukrajina.

VOTE VOTE VOTE!!!!

Објава коју дели 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана

Tijana je na sceni imala podršku tri prateća vokala – Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić, uz plesne pokrete Borisa Vidakovića.


Način glasanja isti kao i prethodne godine

Profesionalni žiri i gledaoci iz svake zemlje dodeljuju odvojen skup poena od jedan do osam, odnosno 10 i 12. To znači da najboljih 10 pesama po mišljenju žirija i gledalaca dobija poene.


Nakon što gledaoci glasaju putem svojih telefona, slanjem SMS-a ili koristeći zvaničnu aplikaciju, prezenteri glasova iz 42 zemlje učesnice uključuju se u program, kao i do sada, i saopštavaju poene samo profesionalnog petočlanog žirija.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo/Andres Puting, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi