Sprema se porodična oaza: Jelena Janković ovde gradi luksuznu vilu

Autor:

04.12.2020 19:00

Foto:

Foto:



Nakon što je krajem novembra u javnost dospela vest da će bivša srpska teniserka Jelena Janković i njen partner, doktor Branko Barać postati roditelji, buduća mama još jednom je u centru pažnje javnosti.

Kako prenose domaći mediji, Jelena se sprema za najvažniju ulogu u životu u kojoj želi da uživa daleko od gradskog haos. Naime, ona je uložila oko dva miliona evra u plac i gradnju kuće na Fruškoj gori gde je njena porodica kupila veliko zemljište. Reč je o lokaciji u blizini mesta gde je Novak Đoković sagradio luksuznu vilu.

Bivša teniserka je o tome razmišljala već duže vreme, pa je nakon višemesečne potrage pronašla mesto na kom će izgraditi svoj raj na zemlji, piše "Kurir".

Pomenuti list navodi i kako je Jelena preko prijatelja saznala da se prodaje zemljište velike površine na Fruškoj gori koje joj odgovara za sve što želi da izgradi.

Za sada je poznato da će porodica bivše teniserke imati veliku kuću na sprat koja će imati minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, kao i veliko dvorište. U planu je i izgradnja teniskog terena, bazena i bašte gde će moći da se druži s porodicom i prijateljima.

Jelenina želja je da ima teniski teren jer hoće da ostane u formi i da može da igra svoju omiljenu igru kad god poželi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji celebrity magazin (@story.srbija)

story.rs/NP

Autor