Spektakl u Riju: Glamurozno venčanje okupilo holivudsku elitu (foto)


Ukoliko se ne radi o dodeli najprestižnijih filmskih nagrada, čuvenom Oskaru, retko kad imamo priliku da vidimo najveće holivudske i svetske zvezde na jednom mestu. Ipak, ponekad se i to desi. Venčanje poznatog holivudskog menadžera Gaja Oserija i manekenke Mišel Alves u Rio de Žaneiru okupilo je sam krem Holivuda!


Od slavnih rokera, preko legendarnih glumica i glumaca, producenata, reditelja, pa sve do zanosnih supermodela – praktično nema ko nije bio na ovom spektaklu u Riju!

A post shared by U2 Official (@u2) on


Muzičar Bono Voks i njegov bend “U2”, bivši supermodel Helena Kristensen, glumac Metju Mekonahi sa suprugom Kamilom Alves, Dakota Džonson, bivši supružnici Demi Mur i Ešton Kučer, a koji su došli naravno odvojeno, hip-hop legenda Pi Didi, Madona… lista zvanica je podugačka.

A post shared by SalaNerd (@instasalanerd) on

A post shared by Famosando (@sitefamosando) on

A post shared by Drie.WMag (@drie.wmag) on

Ovaj glamurozni događaj zapravo i nije predstavljao sklapanju braka, već obnovu zaveta. Naime, par se venčao pre 11 godina u Los Anđelesu, a juče su želeli gala žurkom da se još jednom jedno drugom zavetuju na večnu ljubav. A evo kako se “mlada” pripremala za ovaj dan…

Najavljujući ovaj za njih veoma važan događaj, Gaj je na svom instagram profilu podelio fotografiju svoje supruge sa svadbe od pre 11 godina…

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary) on

Gaj i Mišel imaju četvoro dece i važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šou biznisa.

A post shared by Urbana Up (@urbana_up) on

A post shared by F5 (@sitef5) on

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi