Specijalna rođendanska žurka: Zvezdana noć uz Bajagu i Instruktore okupila brojna poznata imena (foto)

Autor:

02.12.2018 10:00

Foto:

Foto:



Jedan od najautentičnijih beogradskih rokenrol bendova Bajaga i Instruktori održao je fantastičan koncert sinoć u prepunoj Štark areni.

U prepoznatljivoj mešavini rokenrola, popa i džeza Bajaga i Instruktori su proveli svoje obožavaoce kroz najznačajnije trenutke višedecenijske uspešne karijere.

Bajaga i njegov bend otvorili su koncert pesmom "Dobro jutro" i od tog momenta nastala je euforija. Nizali su se hitovi popularnog benda kao što su "Sa druge strane jastuka", "Mali slonovi", "Godine prolaze" i mnogi drugi.

U jednom momentu Bajaga je zaustavio koncert i kazao publici da ima dva razloga za slavlje.

-Radujemo se što smo nakon 12 godina ponovo u Beogradu u ovom prostoru. Drugi razlog za slavlje je rođendan moje kćerke Anđele koja je tu negde sa društvom i uživa u našoj svirci - rekao je Bajaga posle čega je bend odsvirao prigodnu rođendansku pesmu Happy Birthday.

Posebne reakcije publike izmamio je i veliki hit "Dobro jutro džezeri", a nakon toga Bajaga je zamolio sve u publici da naprave "zvezdanu noć“ uključivanjem mobilnih telefona.

Jedna od najpoznatijih pesama Bajage i Instruktora "Kad hodaš", bila je odličan saundtrek za tu "zvezdanu noć“.

Nakon dva sata odlične svirke usledio je bis u kojem je cela Štark arena zajedno sa Bajagom i Instruktorima pevala pesmu "Tamara".

Među najveselijima u VIP prostoru ispred bine bili su beogradski glumci, među kojima Gordan Kičić, Viktor Savić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić, Iva Štrljić, dramska spisateljica Biljana Srbljanović, kao i poznata TV lica Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.