"Spamalot" ponovo u Beogradu: Kralj Artur i vitezovi okruglog stola zasedaju u Kombank dvorani

Autor:

14.12.2018 14:18

Foto:

Foto:



Nakon gotovo dve godine pauze, duhovita avantura kralja Artura i vitezova okruglog stola u potrazi za Svetim Gralom, mjuzikl "Spamalot" stiže u veliku salu Kombank dvorane za samo tri dana, 17. decembra, sa početkom u 20 časova.

Beogradska publika će imati priliku da ponovo uživa u tradicionalnom britanskom humoru, prepoznatljivom pajtonovskom maniru izvrtanja realnosti na komičan i sarkastičan način, ali i fenomenalnoj glumačkoj podeli koju predvodi Nikola Kojo kao kralj Artur.

Mjuzikl "Monty Python's Spamalot" priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar, u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo uzbudljiva avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Režiju ove duhovite avanture potpisuje Radoslav Milenković, fantastičnu glumačku ekipu predvodi Nikola Kojo i njegov najverniji pratilac Petsi - Srđan Timarov, dok će vas u ostalim ulogama zabavljati Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Đorđe Stojković, Ivan Marković, Miroljub Turajlija i Jelena Jovičić.

Karte su već uveliko u prodaji, na raspolaganju je ostalo još veoma mali broj koji možete kupiti isključivo na biletarnici Kombank dvorane.

Maja Gašić

Autor