Sofija Milošević u društvu elitnih manekenki: Srpsku lepoticu pomešali sa plus sajz modelom (foto)

Autor:

07.02.2019 15:06

Foto:

Foto:



Sinoć je u Njujorku održana tradicionalna gala žurka humanitarne fondacije "amfAR", a među elitnim manekenkama poput Hajdi Klum, Lili Oldridž, Alesandre Ambrozio, Vini Harlou i mnogih drugih, našla se naša Sofija Milošević.

Srpkinja koja je odnedavno uplovila u glumačke vode i odigrala zapaženu ulogu u hit seriji "Ubice mog oca" pojavila se u raskošnoj kreaciji sa dva lica američkog dizajnera Rubina Singera.

Korset haljina nežne boje kajsije sa dubokim šlicem isticala je izuzetno vitku figuru jedne od najlepših srpkih manekenki sa uspešnom međunarodnom karijerom, pa je tako iznenađenje bilo veće što su je pomešali sa poznatim plus sajz modelom.

Kako su potpisali srpsku Sofiju: "Sofia Jamora attends the amfAR New York Gala 2019 at Cipriani Wall Street "

Naime, fotografi sa "amfAR" gale potpisali je kao Sofiju Hamoru, pozantu instagram zvezdu i bikini modela za "Frankie Bikinis", "LovePiper" i prestižni "Sports Illustrated".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on Nov 9, 2018 at 12:37pm PST

I mada su ove dve lepotice donekle slične likom, razlika u figuri je više nego primetna. Ipak, ova nenamerna greška nije smetala našoj Sofiji koja je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa glamurozne žurke.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 7, 2019 at 4:44am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 7, 2019 at 5:13am PST

 

Maja Gašić

Autor