Snovi o velikoj porodici se ostvaruju: Manekenka Marija Vukčević čeka treće dete!

Autor:

10.02.2017 15:08

Foto:

Foto:



Najuspešnija crnogorska manekenka Marija Vujović Vukčević i njen suprug, muzičar Marko Vukčević  podelili su radosnu vest. Naime, njihova četvoročlana porodica uvećaće se za još jednog malog člana!

Marija i Marko Vukčević: Nikada se ne raspravljamo pred ćerkama

Ovo je treće dete za najpoznatiju crnogorsku manekenku, svojevremeno muzu dizajnera Toma Forda, jednu od Viktorijinih anđela i devojku sa Pirelijevog kalendara. Njeno lice je krasilo naslovnice najpoznatijih svetskih časopisa poput “Voga” i “El”, a “GQ” ju je svrstao među 10 najlepših žena sveta. Međutim, kada je pre četiri godine saznala da će postati majka, uz dogovor sa suprugom Markom odlučila je da njujorške ulice zameni podgoričkim.

– Vest da ćemo postati roditelji veoma nas je obradovala. Bilo je to ostvarenje Markovog i mog sna. Oboje volimo Njujork i u njemu smo proveli predivne trenutke, ali želeli smo da donesemo odluku koja će biti u korist naše dece, pa nismo imali nikakvu dilemu oko toga da li da ostanemo da živimo tamo ili da se vratimo u Podgoricu. Kćerke Iris i Nora su rođene ovde i srećni smo zbog toga. Da smo ostali u Americi, uskratili bismo im sve ono što je naše detinjstvo činilo lepim – porodična druženja, vreme koje provode sa bakom i dekom, ujacima, tetkama. To nikako nismo želeli – ispričala je Marija svojevremeno za magazin Gloria.

Da je odluka o preselenju bila ispravna, potvrdio je Marinij suprug.

- Oboje volimo decu i planirali smo veliku porodicu, pa je prirodno što se nismo dvoumili oko toga gde ćemo živeti. Njujork nam nedostaje, ali tamo bi bilo teže podizati decu - rekao je Marko za Gloriju

Nakon povlačenja sa modne piste, Marija se posvetila porodici, ali i traganju za mladim talentima u modelingu zajedno sa suprugom Ognjena Amidžića - Danijelom Dimitrovskom.

A kako je Marijin suprug izjavio za portal "Magazin Nina", dolazak nove bebe predstavlja ostvarenje zajedničkih snova.

- Marija i ja smo uvek želeli da imamo makar troje dece. Srećni smo što nam se ta želja ispunjava!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading