Snimak prinčevskog para o kojem ceo svet priča: Kad Vilijam zapleše u suknji (video)

Autor:

01.08.2018 12:21

Foto:

Foto:



Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koja je pre tri meseca rodila treće dete, prvi put su "u punom sastavu" otputovali na odmor. Sa sinom Džordžom, ćerkicom Šarlot i malenim Lujem, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odmaraju na njima omiljenoj destinaciji, karipskom ostrvu Mistik.

Daleko od očiju javnosti: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom na zasluženom odmoru

Kako prenose pouzdani izvori, par je pre neku noć viđen u popularnom baru "Basil", koji je takođe posetio Mik Džeger sa ćerkom Džejd.  Na ostrvu su i Kejtini roditelji Kerol i Majkl, koji se staraju o unucima kada vojvoda i vojvotkinja izađu.

Njegovo visočanstvo princ Luj: Osmeh koji je očarao svet (foto)

Inače, još od 2008. ovo je omiljeno ostrvo prinčevskog para. I dok su se ovog puta postarali da se sklone od očiju javnosti, pre par godina nisu mnogo vodili računa o paparacima, pa su tako snimljeni u vrlo neobičnom izdanju i situaciji. Preko svoje odeće su odenuli tradicionalne  suknje i zaplesali uz domaću muziku.

Објава коју дели arşivci (@sezer.ht) дана 1. Авг 2018. у 1:31 PDT

Najmlađa zvezda Vimbldona: Kako je Stefan Đoković očarao Kejt Midlton? (video/foto)

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a princ Vilijam je pobrao sve komplimente za plesno umeće. Kako mnogi misle, mnogo je nolji plesač od svoje supruge koja je delovala veoma suzdržano na snimku.

Maja Gašić

Autor