Snima se film o "Stonsima": Evo ko će biti Mik Džeger (foto)

Autor:

24.04.2017 11:14

Foto:

Foto:



Mladi muzičar Hari Stajls nagovestio je u šou-programu Grejema Nortona da će se ostvariti u ulozi Mika Džegera u predstojećem biografskom filmu o legendarnoj grupi "Rolingstouns“.

Zvezda benda "One Direction" već neko vreme pokušava da se probije i u filmskom svetu, a odnedavno postoje spekulacije da će Stajlsove glumačke i pevačke sposobnosti biti iskorišćene za snimanje priče o slavnim "Stonsima“.

Za sada, to biografsko ostvarenje nosi naziv Izgnanstvo u Glavnoj ulici: Sezona u paklu sa "Rolingstounsima“ (Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones) i rađeno je po istoimenoj knjizi Roberta Grinfilda.

U TV emisiji Grejema Nortona, Stajls nije dematovao navedene tvrdnje u igri pitanja, u kojoj igrač sme da koristi samo izraze lica da ukaže na validnost glasina koje postavlja voditelj.

Većina pitanja, poput onih da li je ikada dosad radio kao agent za nekretnine i da li koristi kremu napravljenu od placente ovce, izazvala je zgrožen izraz pevačevog lica.

Međutim, kada je autor emisije postavio pitanje u vezi sa predstojećim filmom, Stajls se široko nasmešio, prenosi portal NME.

Komentari. (0)

Loading