Snima se film o Novaku, Jeleni i njihovoj Fondaciji


Britanska ekipa, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave svetu, stigla je u Srbiju da za Facebook snimi dokumentarac.

Kompanija Facebook snima film o Novaku i Jeleni Đoković, a glavni kadrovi su napravljeni na “Drugarijadi”, sedmoj po redu, koju organizuje Fondacija najboljeg tenisera sveta. Višečlana ekipa je stigla iz Velike Britanije, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da našeg šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave celom svetu na jedan lep i zanimljiv način.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Na čelu tima koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, je Tom Peri iz Londona, ispred kompanije “Film Farmers”, koju je Facebook angažovao za ovu priliku, a njegov prvi saradnik je Sem Klejson, iz Sautemptona.

– Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji, i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije ‘Novak Đoković’. Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa decom gde su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprekorno, tako da smo veoma smo zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici mreže Facebook će moći da vide materijal krajem oktobra, ili do kraja godine najkasnije – ističu Britanci prenosi Mondo.

Đoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima koje je ugostio na kampu prijateljstva.

– Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo sa jednim takvim čovekom i nadam se da ćemo imati prilike da snimamo ponovo – ističe Tom.

– O Novakovoj filantropskoj strani tim iz Engleske nije bio mnogo upoznat. Znali smo za tenisku karijeru, ali ne i za sve druge lepe stvari koje Fondacija radi, naročito kako bi pomogla deci – dodao je Sem.

Tim iz Londona je prvi put u Srbiji, i kako kažu, nisu očekivali ovako lepu prirodu, a i ljudi su ih oduševili svojim gostoprimstvom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана

Autor: gloria.rs
Foto: ATA images, Guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi