Snežana Savić: Lepo je kad čovek doživi čaroliju zaljubljivanja, kad mu stopala ne dodiruju zemlju

Autor:

15.04.2017 14:42

Foto:

Foto:



Veliki hrišćanski praznik Uskrs glumica Snežana Savić će proslaviti uz porodicu, negujući tradicionalne običaje.

- Volim da ofarbam jaja i priredim svečani ručak. Kao i svaki put, ovu divnu svetkovinu proslaviću sa najbližima - kaže glumica koja u legendarnoj seriji "Srećni ljudi" tumači lik prelepe zavodnice Maline.

Uloge fatalnih žena obeležile su njenu karijeru, a učešće u serijama "Bolji život" i "Porodično blago" donelo joj je veliku popularnost.

Kao studentkinja glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu maštala je da igra klasike - Šekspira, Čehova, Dostojevskog, Steriju, Nušića, a ta želja i danas joj je jedna od najvećih. Takođe, volela bi da snimi još neku pesmu koja će imati dobar "prolaz" kod publike kao što je "Topolska 18", naslovna numera iz "Srećnih ljudi". Rečima: "Noćas sjaje one iste zvezde što sjale su i za ljubav našu" - glumica otkriva da je oduvek bila veliki romantik.

- Lepo je kad čovek doživi tu čaroliju zaljubljivanja i kad mu stopala ne dodiruju zemlju. Ništa na ovom svetu nema toliku vrednost kao oči u koje smo zagledani. Zaljubljivala sam se, ali to osećanje kod ljudi ne traje dugo. Jedina trajna kategorija je bezuslovna ljubav prema deci i profesiji. Gluma je nešto u šta sam apsolutno zaljubljena i ona mi nadomešćuje taj čarobni kontakt sa očima u koje mogu da gledam satima. Ipak, u ovim godinama shvatam da je ljubav potreba - kaže glumica za Novosti.

Oduvek je važila za lepu ženu, a mnogi veruju da takve dame nikada nisu same. Popularna glumica za "Gloriju" je otkrila da li i ona potvrđuje to pravilo?

Uvek je lepo imati nekoga pored sebe, a u mojim godinama to treba da bude neki nežni prijatelj. Nežno prijateljstvo je partnerstvo bez jakih strasti, ali sa mnogo druženja, međusobnog razumevanja, poštovanja, šetnji pored reke, odlazaka u pozorište. U ovom trenutku nemam takvog prijatelja, ali nadam se da će se on pojaviti. Ja sam čekalica, nisam inicijator akcije, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ako nešto treba da se desi, desiće se.

Komentari. (0)

Loading