Snežana Đurišić: Volela bih da se ponovo zaljubim

Autor:

04.10.2016 10:14

Foto:

Foto:



Snežanu Đurišić, po mnogima nekrunisana kraljica folk muzike stare Jugoslavije, duboko je zagazila u šestu deceniju života, ali i dalje pleni svojim negovanim izgledom. Iako je pre tri godine izgubila muža, životne radosti joj ne nedostaje. O svojim poslovnim planovima, ljubavnim prospektima i tome kako se neguje, folk diva je govorila za Blic.

O tome kako postiže da u zrelim godinama izgleda tako dobro i da li planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji, pevačica je odgovorila:

- Zaista mi prija kada to čujem. Ništa ne radim, ja iz inata živim. Što me više život melje, ja se ne dam. Ne znam, ispunjena sam donekle. Ono što je najbitnije je da su mi deca i unuci zdravi. Negujem se, vodim računa o sebi. Ni na kakvim hirurškim zahvatima još nisam bila. Jednog dana ako shvatim da bi trebalo, odoh ja. Zasad ništa ne menjam, sem što bih volela da imam koji kilogram manje.

Udvarača uvek ima, a kako reaguje na komplimente, Snežana kaže:

- Zahvalim im. Značajniji mi je kompliment od žena jer smo mi žene kritične i gledamo posebnim očima. Muškarac može iz raznih razloga da vam udeljuje komplimente - a potom i dodala da joj iskustvo pomaže da "provali" koji su komplimenti iskreni, a koji ne.

Snežana je pre tri godine ostala supruga Slobodana Gvozdenovića, s kojim je bila 36 godina u braku. O tome da li postoji mogućnost da se ponovo zaljubi, Snežana kaže:

- Volela bih. Ali zasad mislim da to ne može da se dogodi jer je malo vremena prošlo od kako sam izgubila supruga. Još je sve tako sveže, tako da nikoga pored sebe ne gledam na taj način.

Deo kapitala Moji unuci

A photo posted by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Aug 6, 2016 at 6:48am PDT

Iako ne može da kaže kakva bi trebalo da bude osoba u koju bi mogla da se zaljubi,  pevačica je otvorena za sve što budućnost donosi.

- Ne znam, kada se dogodi, videćete. Neću kriti - a zatim i dodala da o ponovnoj udaju ne razmišlja.

Snežana je i ove godine član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading