Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Divan dan naših devojčica (foto)


Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković koji ove godine načinje drugu deceniju braka, važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Najbolje se uživa učetvoro (foto)

– I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali i to je lako izvodljivo uz razumevanje supružnika – ispričala je Sloboda u jednom od razgovora za Gloriju.

Podjednako uspešni u privatnom životu i profesiji kojom se bave, Boba i Vojin često ističu da su njihov najveći uspeh njihove ćerke – bliznakinje Mila i Vera koje danas pune devet godina.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naš brak je kao i svaki drugi, takvi su nam i problemi

Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svojim mezimicama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) дана

Sloboda Mićalović Ćetković: Vojin je moja najveća podrška, ali i najveći kritičar

– Srećan divan dan – napisala je kratko Boba dok se tata Vojin, koji inače nije ljubitelj društvenih mreža, nije oglašavao.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Jakov Simović, Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi