Slavni dizajner obuće Đuzepe Zanoti na meti Niki Minaž (foto)

Autor:

05.02.2017 19:13

Foto:

Foto:



Poznata reperka Niki Minaž nedavno je opljačkana kada su provalnici upali u njenu kuću i odneli 200 hiljada dolara. Ogorčena pevačica, nakon što je preživela veliki stres, ne može da se pomiri sa nepravdom koja joj je načinjena pa sada ne bira na kome će iskaliti svoj bes. Na njenoj meti se našao i poznati dizajner Đuzepe Zanoti.

A blank piece paper, a handful of watercolor pens and boundless inspiration. In the design studio with Giuseppe. #GiuseppeZanotti

A photo posted by Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottidesign) on Dec 5, 2016 at 7:02am PST

Naime, Niki, koja je ovih dana potresena zbog pljačke koja joj se desila, je Đuzepea optužila za rasizam i nepoštovanje nakon što se pojavila njegova nova kolekcija patika.

Pogledajte crveni tepih sa dodele BET nagrada

Reperka je na Tviteru počela da vređa dizajnera, a razlog uvreda jeste to što je novu liniju patika nazvao "Nik"“. Oni su bili u dobrim odnosima pre nekoliko godina, međutim, njegov tim nije bio zainteresovan za saradnju, a sada novi proizvod nosi njeno ime. Niki je o poznatom dizajneru repovala u svom hitu  "Monster", a 2013. je u muzičkom spotu nosila njegove cipele.

Gifts ?

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on Feb 4, 2017 at 12:35pm PST

-Upoznala sam Đuzepea Zanotija pre mnogo godina. U to vreme rekao mi je kako sam ga inspirisala da dizajnira patike u moju čast. Nosila sam ih na naslovnici Cosma. Nedavno kada je drugim izvođačima dao kolekciju, moja agencija je pokušala da dođe do njega i rečeno im je da ne primaju naše pozive- napisala je reperka.

Džej Lo: Idealan spoj elegancije, glamura i seksepila

- Samo idite na Gugl, videćete različite parove koje je nazvao po meni. Mala crna devojka može da inspiriše, ali nije vredna kolekcije... - dodala je, a potom nastavila da proziva dizajnera rekavši da joj pare nisu bitne i da novac od prodaje slobodno da u dobrotvorne svrhe u njeno ime.

-Rasizam i nepoštovanje neće biti tolerisani- napisala je Niki. Ona je potrdila da je sva obuća koja je nosi njeno ime uklonjena sa sajta.

Komentari. (0)

Loading