Slavljeničko izdanje: Klaudija Šifer obnažena na naslovnici Vogua (foto)

Autor:

03.08.2019 19:03

Foto:

Foto:



Klaudija Šifer samouvereno je vladala modnim pistama 90-ih i s pravom nosila titulu supermodela, a i danas lepa četrdesetosmogodišnja Nemica privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 4. Мар 2019. у 10:38 PST

U njenoj bogatoj karijeri ne postoji naslovnica uglednog časopisa koju nije krasila, a sada je obeležila i 25 godina od prvog pojavljivanja na naslovnoj strani Vogua poprilično hrabrim fotografijama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 19. Јул 2019. у 9:07 PDT

Na najnovijoj naslovnici italijanskog izdanja modne biblije Šiferova se pojavila u slavljeničkom izazovnom izdanju, pa je odlučila da se za proslavu godišnjice obnaži prikrivajući intimne delove tela s nekoliko komada odeće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 1. Авг 2019. у 3:09 PDT

Majka troje dece, šesnaestogodišnjeg Kaspera, četrnaestogodišnje Klementine i osmogodišnje Kosime, nedavno je progovorila o starenju i majčinstvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) дана 1. Авг 2019. у 12:49 PDT

-Starenje treba da slavimo. Imam 48 godina i ponosna sam na to. S razlogom za svaki rođendan imam tortu i zabavu i jednako sam uzbuđena što starim, baš kao što sam i kao dete jedva čekala svaki rođendan - kazala je slavna Nemica, a prenosi Tportal.