Slavlje može da počne: Grčko venčanje Suzane Mančić

Autor:

01.07.2018 11:16

Foto:

Foto:



Posle 18 godina veze Suzana Mančić danas će se u crkvi na ostrvu Pilion zakleti na večnu ljubav svom dugogodišnjem vereniku, grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu.

Suzana Mančić o venčanju 1. jula: Možda je sad prilika da ispravim grešku

Voditeljka i njen izabranik će, kako je Suzana otkrila za "Gloriju", prvi ples odigrati uz numeru "Samo jednom se ljubi", koju će izvesti orkestar iz Srbije.

Torta, koju je birao Simeon, izgleda fenomenalno, a kumovi i gosti iz Srbije i Grčke, njih sedamdesetak sa nestrpljenjem iščekuju da omiljeno TV lice izgovori sudbonosno "da".

Sve za lepotu: Suzana Mančić otkriva blagodeti detoksikacije pijavicama

Suzana još nije sigurna šta će se sve promeniti u njenom životu kad se posle 18 godina veze i uda za Simeona. Zna samo da neće menjati prezime.

Suzana Mančić: U svađi sa sarmom i kadaifom

Moj Sima se plaši da ga neću voleti kao sad, na šta mu kažem da ću ga voleti još više. Verujem da je bračna ponuda definitivni zalog ljubavi - rekla je za magazin "Gloria" i otkrila kako su u poslednji čas odustali od potpisivanja predbračnog ugovora.

Suzana Mančić: Čaroban dan na Akropolju

Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: “Mancic, ne treba nam to!” Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših kćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo od toga. U svakom slučaju, mislim da je pravo vreme da se udam, da smirim malo svoj život i organizujem ga na drugačiji način. Jedino mi je žao što ovo nismo uradili dve godine ranije, jer je Simina majka, mojka svekrva Stela, koja me je mnogo volela, baš kao i ja nju, umrla sa pitanjem kad ćete se vas dvoje venčati - rekla je voditeljka za "Gloriju".