Slavica Ćukteraš poručila udvaračima: Ja sam Slavica, muškarci moraju to da razumeju da bi podneli ženu kao što sam ja!

Autor:

22.10.2020 18:30

Foto:

Foto:



Iako retko komentariše svoj ljubavni život, ovog puta Slavica Ćukteraš odlučila je da napravi izuzetak.

Slavica Ćukteraš bila je u braku sa Vladom Avramovićem tri godine, zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove, a o razvodu su se dogovorili bez većih komplikacija, sporazumno, te su ostali prijatelji.

- Ja sam htela da se vratim poslu, a Vlada nije želeo nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dete imalo srećne roditelje. Razvod je bio sporazuman i sastavljen je za minut i po. Oboje se osećamo fantastično. Već godinu dana nismo zajedno. - Rekla je pevačica iskreno o odnosu sa bivšim suprugom u emisiji 'Premijera vikend specijal'.

Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom: Nakon korona virusa, pakao se nastavio! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Oct 16, 2020 at 4:06am PDT

U dobrim odnosima ostali su kako kaže najviše zbog ćerkice.

- Drago mi je što sa takvim čovekom imam dete. bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo seli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas, nego za naše dete. - Otkrila je tom prilikom Slavica.

Od kako se vratila u Srbiju, o njenom emotivnom životu zna se veoma malo. U intervjuu za '24sedam' Slavica Ćukteraš zbunila je mnoge odgovorom na pitanje da li joj trenutna samoća prija.

Pevačica Slavica Ćukteraš totalno slomljena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Sep 21, 2020 at 7:05am PDT

- Ma ko kaže da sam sama (smeh) šalu na stranu, Ima udvarača, ali nije se još uvek pojavio taj koji me je osvojio i ko će meni moći da parira. Meni treba jak muškarac, koji će razumeti mene, moj posao i moj život. To ne može svako. A i ja sam zahtevna, kao i svaka žena, želim pažnju, ljubav i razumevanje, a danas je malo muškaraca koji mogu sve to da pruže i pritom budu zadovoljni sobom. Ja sam Slavica Ćukteraš, ime u ovom poslu, na javnoj sceni, a muškarac koji će biti sa mnom mora to da razume i da bude zadovoljan pre svega sobom da bi mogao da 'podnese' ženu kao što sam ja. - Jasno je poručila Slavica svojim udvaračima.