Slavica Ćukteraš poručila udvaračima: Ja sam Slavica, muškarci moraju to da razumeju da bi podneli ženu kao što sam ja!

Iako retko komentariše svoj ljubavni život, ovog puta Slavica Ćukteraš odlučila je da napravi izuzetak.

Slavica Ćukteraš bila je u braku sa Vladom Avramovićem tri godine, zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove, a o razvodu su se dogovorili bez većih komplikacija, sporazumno, te su ostali prijatelji.

– Ja sam htela da se vratim poslu, a Vlada nije želeo nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dete imalo srećne roditelje. Razvod je bio sporazuman i sastavljen je za minut i po. Oboje se osećamo fantastično. Već godinu dana nismo zajedno. – Rekla je pevačica iskreno o odnosu sa bivšim suprugom u emisiji ‘Premijera vikend specijal‘.


Slavica Ćukteraš završila u Urgentnom: Nakon korona virusa, pakao se nastavio! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

U dobrim odnosima ostali su kako kaže najviše zbog ćerkice.

Drago mi je što sa takvim čovekom imam dete. bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo seli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas, nego za naše dete. – Otkrila je tom prilikom Slavica.

Od kako se vratila u Srbiju, o njenom emotivnom životu zna se veoma malo. U intervjuu za ‘24sedam Slavica Ćukteraš zbunila je mnoge odgovorom na pitanje da li joj trenutna samoća prija.

Pevačica Slavica Ćukteraš totalno slomljena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

Ma ko kaže da sam sama (smeh) šalu na stranu, Ima udvarača, ali nije se još uvek pojavio taj koji me je osvojio i ko će meni moći da parira. Meni treba jak muškarac, koji će razumeti mene, moj posao i moj život. To ne može svako. A i ja sam zahtevna, kao i svaka žena, želim pažnju, ljubav i razumevanje, a danas je malo muškaraca koji mogu sve to da pruže i pritom budu zadovoljni sobom. Ja sam Slavica Ćukteraš, ime u ovom poslu, na javnoj sceni, a muškarac koji će biti sa mnom mora to da razume i da bude zadovoljan pre svega sobom da bi mogao da ‘podnese’ ženu kao što sam ja. – Jasno je poručila Slavica svojim udvaračima.

 

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi