Slaba na mlade komičare: Kejt Bekinsejl u vezi sa bivšim dečkom Arijane Grande?

Autor:

09.01.2019 13:55

Foto:

Foto:



Britanska glumica Kejt Bekinsejl (45) važi za veliku zavodnicu, a čini se da su joj poslednjih godina meta nešto mlađi muškarci, ali i komičari...  Nakon veza sa komičarima Džejkom Vajtoholom (29) i Metom Rifom (22), ovog puta zapao joj je za oko bivši dečko Arijane Grande koji je u istoj branši.

Više se ne kriju: Prve fotke Kejt Bekinsejl sa 22 godine mlađim dečkom (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@talksandthought је поделио/ла објаву дана 8. Јан 2019. у 4:44 PST

Navodno, Bekinsejlova se na žurki u organizaciji magazina InStyle, a koja je usledila nakon dodele Zlatnih Globusa, nije odvajala od 25-godišnjeg Pita Dejvidsona.

- Kejt i Pit su sve vreme flertovali na InStyle žurki, a ona ga je pratila svuda - otkrio je izvor za US Weekly - Ljudi su joj prilazili, ali nije htela ni sa kim da priča, osim  sa Pitom. 

Ne plaše se starenja: Ove zvezde su rekle NE plastičnim operacijama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Catwalk Spain (@thecatwalkspain) дана 9. Јан 2019. у 3:48 PST

Izvor je napomenuo i da se Bekinsejlova i 20 godina mlađi Dejvidson nisu držali za ruke, ali da je bilo vrlo očigledno da je Britanka zainteresovana za mlađanog komičara. Da su sevnule varnice među njima, potvrđuje i činjenica da su zajedno napustili žurku.

Arijana Grande i Pit Dejvidson: Raskid nakon veridbe koja je šokirala javnost

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ranting And Raving (@rantingpodcast) дана 8. Јан 2019. у 6:00 PST

Inače, Kejt se pre tri godine razvela od reditelja Lena Vajsmana, dok je Pit nedavno raskinuo veridbu sa Arijanom Grande. Veza komičara i muzičke zvezde je i dalje glavna tema svetskih medija, budući da Dejvidson ne krije da je ogorčen zbog načina na koji je ostavljen.

Maja Gašić

Autor