Skromna proslava rođendana: Sandra Meljničenko danas puni 40!

Autor:

21.04.2017 19:00

Foto:

Foto:



Nepunih mesec dana nakon što  se porodila, Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, ima razloga za novo slavlje. Naime, atraktivnoj Sandri je danas "divan dan", a bivša modelsica puni okruglo 40!

A post shared by ? (@richbeautyallin) on Dec 18, 2016 at 11:38am PST


Za razliku od ranijih rođendana i luksuznih proslava, Sandra će ovaj proslaviti mirno, u krugu porodice. Ranije joj je suprug priređivao nezaboravne žurke na njihovoj jahti, pa joj je tako za proslavu 30. rođendana pevala ni manje ni više nego Dženifer Lopez, kojoj je za to plaćeno dva miliona dolara.

Stigao naslednik ruskog milijardera: Porodila se Sandra Meljničenko

S obzirom na to da se pre nepunih mesec dana porodila, ove godine velika žurka će izostati. Sandra će sa suprugom Andrejem, ćerkom Tarom i novorođenim sinom "divan dan" provesti na njihovoj raskošnoj jahti, koja se trenutno nalazi u blizini Italije.

Među prvima Sandri je rođendan čestitala njena dobra prijateljica Nina Badrić, jedna od malobrojnih osoba sa naših prostora sa kojima je bivša modelsica u kontaktu.

Happy Birthday my beautiful Sandra ????? Keep smiling keep shining always ?✨???? #onlyloveforyou ❤?

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Apr 21, 2017 at 2:06am PDT


Hrvatska pevačica na instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa egzotičnog odmora uz dirljivu poruku.

- Srećan rođendan mojoj prelepoj Sandri. Nastavi da se smeješ i zauvek nastavi da sijaš. Za tebe samo ljubav - napisala je Nina.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading