Skot Disik se prijavio u kliniku za odvikavanje

Autor:

15.10.2015 15:23

Foto:

Foto:



Skot Disik se prijavio u centar za odvikavanje, nakon što mu je bivša partnerka Kortni Kardašijan zapretila da će zatražiti samostalno starateljstvo nad njihovo troje dece

Foto: Instagram

Posle tragedije koju je doživeo bivši suprug Kloi Kardašijan zbog konzumiranja nedozvoljenih supstanci, i bivši partner Kloine sestre Kortni takođe je u sličnom problemu. Skot Disik se, naime, prijavio u rehabilitacioni centar, jer je nakon razlaza sa majkom svoje dece zapao u pravi pakao droge i alkohola. Prema informacijama koje su procurele u javnost, on se prijavio u luksuzni rehabilitacioni centar u Malibuu i to zato što mu je Kortni postavila ultimatum - ili će otići na lečenje ili više neće moći da viđa svoju decu, jer je “pijanac i zavisnik”.

https://instagram.com/p/3GYdw7O35h/

Oni imaju sinove Mejsona (5) i desetomesečnog Rejna, kao i kćerku Penelope (2), a čak i u “srećna vremena” Skot je imao problema sa drogom i alkoholom, zbog kojih ga je Kortni na kraju i napustila.

- Ovaj put stvarno želi da izgura do kraja, jer je došao jako blizu toga da sve izgubi - izjavio je izvor.

Disik izgleda ne zna šta se dogodilo NBA zvezdi Lamaru Odomu, jer je u centar otišao još za vikend, pre nego što je Odom pronađen na podu bordela u Nevadi, bez svesti.

Pitanje je jesu li muškarci sestara Kardašijan bili takvi i pre emotivnih veza sa ovim damama ili su baš one bile kobne po njih?

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading