Sin Irfana Mensur i Srne Lango kreće roditeljskim stopama

Autor:

17.11.2016 20:01

Foto:

Foto:



Poznati glumac Irfan Mensur potvrdio je kako njegov sin Pavle planira da upiše glumu u čemu će imati podršku oba roditelja.

- Kad bude završio četvrti razred srednje umetničke škole, pokušaće da upiše glumu, a to je za godinu dana. Interesuje ga pozorište, odrastao je u tom miljeu. On je povukao na Srnu i mene.

Podsetimo, Irfan je izjavio kako je srećan ali sa zadrškom:

- Nažalost da. Njegova starija braća su razumnija, a najmlađi se inficirao pozorištem, kamerom i razmišljanjem da živi taj život. Malo koketiram sa ovim, nažalost, jer mi je drago što će možda nastaviti neke moje i Srnine puteve. On bi voleo da bude glumac i upisao je srednju umetničku školu. Napravio je prvi korak, ja to podržavam i na neki način sam i ganut, odao je priznanje i meni, i majci, i okruženju u kome je odrastao.

Irfan kaže da neće povući nijednu vezu za Pavlov prijemni ispit na glumi.

- Ne bih se usudio da ljudima koji su zaduženi za to kažem jednu jedinu reč da mu pomogne. Ne bih da mi od deteta prave nesreću, u smislu da je netalentovan, a da ga prime zato što je sin Irfana i Srne. To bi bila njegova nesreća, a ujedno i moja. Ako je talentovan, postaće tražen glumac i gradiće karijeru - rekao je Irfan Mensur za Kurir.

Pavle je sin Irfana Mensura i Srne Lango. Njih dvoje su se razveli pre dve godine ali i dalje imaju odličan odnos, pun poštovanja.

- Srna i ja smo u potpuno logičnim odnosima dva čoveka koja su provela divnih sedamnaest godina zajedno i koji imaju jedno fantastično dete. Nema razloga da budemo u neprijateljstvu, jer ni naš razvod nije bio takav. Sporazumeli smo se da se štitimo do kraja života.

Komentari. (0)

Loading