Simboličnim činom odala počast baki: Udala se unuka Grejs Keli

Autor:

02.06.2019 12:36

Foto:

Foto:



Kćerka princeze Karoline od Monaka, Šarlot Kaziragi i njen partner, francuski filmski producent Dimitri Rasam, zakleli su se na večnu ljubav na istom mestu gde je njena baka, slavna glumica i princeza Grejs Keli odlučila da postane supruga princa Renijea III.

Najlepši razlog: Šarlota Kaziragi odložila venčanje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Grace Patricia Kelly Grimaldi (@grace_kelly.grimaldi) дана 2. Јун 2019. у 3:33 PDT

Na početku njihove veze, mnogi članovi porodice kao i veći deo javnosti, protivio se odluci mlade princeze da za svog životnog saputnika izabere filmskog producenta, koga nisu smatrali dostojnim njene ruke. Par je ipak uspeo da savlada sva iskušenja, a tokom dvoipogodišnje veze, dobili su i sina Baltazara koji je posle venčanja kršten u obližnoj kapeli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bigoudi Hair Boutique (@bigoudi_hair_boutique) дана 2. Јун 2019. у 12:03 PDT

Šarlota Kaziragi: Najlepša trudnica na francuskoj rivijeri (foto)

Nakon crkvenog obreda, i krštenja naslednika koji zbog strogih pravila neće moći biti uvršten na listu naslednika niti će moći nositi neku od titula zbog toga što njegov otac ne pripada nekoj od plemićkih loza, upriličeno je svadbeno veselje za najuži krug porodice i malobrojnih prijatelja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Nollet Paris (@johnnollet) дана 2. Јун 2019. у 1:10 PDT

Princeza Grejs Keli je bila simbol savršene lepote, a evo kako izgleda njena unuka (foto)

Pre nego što je započeo romantičnu ljubavnu vezu sa princezom, Dimitri je proveo šest godina u braku sa atraktivnom ruskom manekenkom Mašom Novoselovom sa kojom ima ćerku Dariju. Njihova ljubav trajala je sve do 2016. godine, kada su odlučili da se razvedu. Sa druge strane, ćerka Karoline od Monaka je od 2011. do 2015. godine bila u vezi sa glumcem Gadom Elmaleom, sa kojim je 2013. godine dobila sina Rafaela. Budući da nisu bili venčani, četvorogodišnji dečak nije uvršten u kneževsku lozu niti će ikada moći postati naslednik trona.