Sergej Ćetković: Roditelj je onaj ko pazi na dete i brine o njemu

Crnogorski pevač Sergej Ćetković svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a godinama se izborio da do publike dopre samo svojom muzikom. Ipak, o tome da je sa suprugom Kristinom usvojio dve devojčice, Lolu i Milu uvek rado govori. On je o ovom divnom gestu i iskustvima kroz koje je prošao zajedno sa suprugom govorio pred kamerama.

Ja se osećam kao njihov biološki roditelj. Lola već ima sedam godina, Mila skoro pet. Meni smeta kad mi kažu da sam ih usvojio, jer ja njih ne doživljavam na taj način. Ono što mi govorimo uvek njima i što one vrlo dobro znaju – da su ih mama i tata rodili iz srca. To je tako od prvog dana – ispričao je pevač u emisiji “Ja to tako”.


Letimooooooooo!!!??????

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on

Onda je otkrio kako je sredina reagovala na njihovu odluku i kako su uspeli da prevaziđu te barijere.

Mnoge su barijere, u smislu mentalnih barijera – šta će reći komšiluk, šta će reći moji najbliži. Ja živim u Beogradu već 12 godina, a u Crnoj Gori su još stroži po tom pitanju, mada se i tamo menjaju stvari nabolje – rekao je on u emisiji.

Ipak, on je istakao da je danas presrećan, kao i da se nimalo ne kaje.

Pitam se, pitam se, ima li još nešto za tatinu glavu?!????

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on

Ja uvek kažem da nije roditelj onaj koji rodi dete, nego onaj ko brine o detetu, a deca postaju ogledalo svojih roditelja, bili oni biloški ili ne – objasnio je Sergej i svojim princezama koje su ga gledale na mallim ekranima poslao poljubac.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Gloria.rs
Foto: Instagram/Sergej Cetković
Podelite sa prijateljima:
Tagovi