Šerbedžija s velikim nestrpljenjem iščekuje nastup u Beogradu: Na dan koncerta treba da mi se rodi unuk

Autor:

26.11.2017 17:35

Foto:

Foto:



U Beograd pre Nove godine uvek donosim neku nostalgiju, poeziju, momenat u kojem vreme stane. Publika to zna i u tome uživa - ovim rečima je slavni umetnik Rade Šerbedžija najavio tradicionalni beogradski prednovogodišnji koncert.

Ovoga puta, Šerbedžija će 26. decembra nastupiti u Narodnom pozorištu, ali zbog još jednog važnog događaja tog dana, zavisi u kom će ga sastavu pratiti njegov bend "Zapadni kolodvor".

Rade Šerbedžija o radu sa sinom Danilom: Lepo je to, ali ponekad se kao pas i mačka svađamo

- Baš za 26. decembar je zakazan dolazak na svet mog unuka - rekao je Šerbedžija za Tanjug. - Danilo, moj sin, očekuje tada da mu se rodi sin. Ako sve bude tako kao što lekari predviđaju, onda ćemo te večeri biti posebno inspirisani na koncertu u Beogradu.

 

A post shared by Jasmina (@jasminajasss) on Nov 6, 2017 at 12:55am PST

Danilo je filmski reditelj, ali i gitarista "Zapadnog kolodvora", a njegov otac otkriva da će na dan koncerta u jednoj od beogradskih knjižara promovisati svoju knjigu "Posle kiše".

- Taj magični film Milča Mančevskog "Pre kiše" bio je jedna od prelomnih tačaka mog života - tvrdi proslavljeni glumac - Trijumf ostvarenja u Veneciji učinio nas je slavnim u svetskim okvirima. Sve što se dešavalo u mom životu posle završne scene tog filma, opisao sam u knjizi "Posle kiše".