Seka Aleksić objavila lepe vesti: "Ne mogu da dočekam septembar"

Autor:

17.06.2020 10:27

Foto:

Foto:



Pevačica Seka Aleksić ne gubi vreme!

 

Krajem januara 2020. godine pevačica Seka Aleksić porodila se po drugi put i donela na svet još jednog dečaka. Iako su ona i njen suprug Veljko planirali da detetu daju ime Isak, mališana su ipak nazvali Jovan. Zašto je došlo do promene, Seka je objasnila na svom Instagram profilu.

– Nije kako mi želimo, već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave, svetog Jovana, rodio se Jovan jutros. Tatina želja je takođe ista. Rekao je neka se zove Jovan. Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak – napisala je tada presrećna mama

 

Pročitajte i... Seka Aleksić u jesenjoj kombinaciji koja joj pristaje savršeno

 

Iako od pevačicinog drugog porođaja nije prošlo ni pola godine, Seka je odlučila da se punom parom vrati na posao. Ona se svojim fanovima pohvalila preko društvenih mreža radom na novom albumu.

- Danas smo Bojan Vasić i ja uspešno završili još jednu pesmu "Poziv u pomoć" koju su Marina Tucakovic i on uradili za moj novi album... Moram vam priznati da sam oduševljena kakvu energiju Marina ima. Izgleda da nam je pauza od nekoliko albuma prijala! Veoma sam srećna što se muzika zove pravim imenom. Ne mogu da dočekam septembar da čujete sve pesme - napisala je pevačica ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jun 15, 2020 at 11:43am PDT

Seka Aleksić je sa obožavaocima podelila i svoje momente uživanja kod kuće. Ona je lepo vreme i prve zrake sunca iskoristila za sunčanje i odmor kraj velelepnog bazena u sklopu svoje kuće u Staroj Pazovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jun 14, 2020 at 8:10am PDT

Fotografije pevačice u kupaćem kostimu privukle su pažnju javnosti, a komentari na račun Sekinog izgleda bili su podeljeni. Dok je jedan deo njenih fanova smatrao da se zvezda naše muzičke scene brzo vratila na staru kilažu, ostatak je pevačici zamerio što se nije više pozabavila treninzima i zdravom ishranom.

 

Pročitajte i... Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Kad romantika krene po zlu (video) 

 

Aleksićevu negativni komentari nisu ni najmanje uzbudili, pa je nastavila da objavljuje još fotografija u sličnom, letnjem izdanju, a čak se ni pri tim objavama nije suzdržavala od najavljivanja novih pesama, na kojima već ozbiljno radi.

- Dome, slatki dome... Kakav divan dan danas. Videla sam drage ljude, ugostila ih, zagrlila, razgovarala sa njima... Preslušavali smo nove pesme i uglavnom su oduševljeni - napisala je pevačica Seka tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jun 7, 2020 at 11:54am PDT

goran.anicic

Autor