Sasvim poseban, zaljubljeni dan: Jelenino romantično iznenađenje za Novaka (foto)

Autor:

14.02.2017 20:08

Foto:

Foto:



Novak Đoković i njegova supruga nedavno su saopštili da će po drugi put postati roditelji i da će mali Stefan dobiti brata ili sestru, a Jelena je odlučila da na Dan zaljubljenih obraduje svoju jaču polovinu te mu je priredila romantično iznenađenje.

Radost u domu Đokovića: Nole i Jelena čekaju drugo dete

#valentines #happyvalentine #love #jelenadjokovic #novakdjokovic #djokovicfamily #djokovic #couple #eqvita #flowers

A post shared by Jelena Djokovic (Ristic) (@jelena_djokovic_) on Feb 14, 2017 at 6:23am PST

Ona se na Instagramu pohvalila fotografijama dekoracije za praznik ljubavi, kao i zdravog obroka u kojem su uživali.

- Ne mogu da dočekam da probam sve đakonije i iznenađenja u našem restoranu koje spremamo za Dan zaljubljenih. Sreća je kao poljubac! Morate da je delite i uživate u njoj. Delim ovaj poljubac sa svim romantičnim dušama... - napisala je Jelena na svom instagram profilu.

Đokovići proslavili prvi rođendan sina Stefana

Jelena, Novak i njihov sinčić Stefan ovih dana su u Monte Karlu u svom domu, uživaju u porodičnoj idili i sreći koja je sada još veća jer je na putu još jedna beba.

- Novak je odlučio da sve svoje slobodne dane do sledećeg turnira provede uz Jelenu i Stefana. Želi što više da bude sa sinčićem kako bi Jelena imala vremena za sebe, za odmor i leškarenje jer je u drugom mesecu trudnoće i potrebno je da ima mir. Novak je, kako je ranije i najavio, spreman da se više posveti porodici, da bude što više sa njima, da su sada oni njegov prioritet, što ovih dana i dokazuje - kaže za Blic izvor blizak našem najboljem teniseru.

A danas, na Dan zaljubljenih, Novak i Jelena će svratiti i do svog restorana u Monaku, poznatog po specijalitetima od organskih proizvoda, jer je za sve posetioce restorana spreman poseban meni iznenađenja za sve zaljubljene. Naravno, i Novak i Jelena su među njima jer je njihova ljubav sada još čvršća i jača. Zato je Jelena sa ekipom iz restorana spremila i specijalitete iznenađenja samo za svog Novaka.

#novakjelena #novakdjokovic #jelenadjokovic #jelena #djokovic #novak #tennis #novakandjelena

A post shared by 5 girls who ❤ Jelena & Novak! (@jelenanovakdjokovic) on Feb 13, 2017 at 10:32pm PST

Novak i Jelena su sa velikom radošću dočekali vest da će po drugi put postati mama i tata. Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju, a rezultati koje je vrlo brzo dobila od lekara potvrdili su sumnje i želje Đokovića. Kada je saznala da je trudna, Novak nije bio s njom, ali mu je ona vest odmah javila. Novak je dok je boravio na Kopaoniku svojim roditeljima saopštio vest, a mama Dijana zajedno sa snahom Jelenom potajno priželjkuje da beba bude devojčica, jer pored svoje trojice sinova, ima i unuka Stefana, pa bi uživale u devojčici.

Upravo zbog rane trudnoće Jelena Đoković nije bila u prilici da zajedno sa Novakom poseti Srbiju prethodne nedelje.

Dijana Đoković: Mnogo je bolje biti strog roditelj nego pustiti decu da rade šta žele

A Jelena će posle prvog perioda trudnoće za koji su joj lekari savetovali da miruje, nastaviti sa vežbama koje je radila i dok je bila trudna sa Stefanom, a koje su joj i te kako pomogle da bolje podnese i trudnoću i porođaj.

Komentari. (0)

Loading