Šarliz Teron: Volim sebe i osećam se dobro u svojoj koži


Holivudska glumica Šarliz Teron proslavila je 7. avgusta 42. rođendan, a svi se slažu kako ova zanosna plavuša rođena u Južnoafričkoj Republici s godinama izgleda sve bolje. Bivša balerina i model, sa izvajanom figurom, gracioznom pojavom i samouverenim stavom izaziva divljenje gdegod se pojavi.

Šarliz Teron: Kako me je jedna uloga odvela u depresiju

😘🙏@wmag

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Odavno je dokazala da nije samo još jedno lepo lice jer u svojoj filmografiji ima bezbroj odličnih rola, a za svaku se pomno priprema i nije joj teško da nabaci kilograme i potpuno se transformiše do neprepoznatljivosti kao što je to uradila za ulogu u filmu ‘Čudovište’.

#cannes2016

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Ono što većina ljudi ne shvata jeste da bez obzira na to kako vas drugi vide, morate se svako jutro probuditi sa stavom: “Volim sebe i osećam se dobro u svojoj koži”. Ali nekad postoje dani kad se pogledam u ogledalo i kažem: ‘Uf, nije dobro’. Drugi put se pogledam u ogledalo kad imam dobru frizuru i make-up pa pomislim: ‘Sviđa mi se ovo što vidim’. Mislim da sve žene imaju takve faze i od toga ne treba bežati – rekla je popularna glumica.

@WSJMag

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Gettyimages/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi