Šarliz Teron: Kako me je jedna uloga odvela u depresiju

Autor:

12.07.2017 19:36

Foto:

Foto:



Glumica Šarliz Teron otkrila je da je pala u depresiju nakon što je završila snimanje filma "Tully" reditelja Džejsona Rajtmana, jer se za ulogu majke troje dece morala ugojiti gotovo 15 kilograma.

Zvezde koje su sasvim slučajno postale slavne

- Bilo je brutalno u svakom smislu. Ti kilogrami su se odrazili i na moje zdravlje. Zbog šećera sam bila u depresiji. Bila sam bolesna i nikako nisam mogla da skinem kilograme - rekla je glumica za magazin Variety.

Glumica je već imala sličnu situaciju, jer je za ulogu u filmu "Monster" 2002. godine takođe morala da se ugoji. Međutim, tada je uspela da se izbori jer je, kako kaže, imala manje godina.

- Nazvala sam lekara i rekla mu da mislim da umirem, a on mi je odgovorio: 'Ne umireš, samo imaš 41 godinu'- rekla je Šarliz, koja je želela ulogu u filmu "Tully" jer je nakon snimanja akcionog blokbastera "Atomic Blonde" poželela da se oproba u nekom manjem, nezavisnom film.

Šarliz Teron neprepoznatljiva: glumica se ugojila 10 kilograma

I "Atomic Blonde" uticao je na njeno zdravlje jer je na snimanju iskrenula kolena i oštetila zube, zbog čega je morala na operaciju.

- Toliko sam škripala zubima dok sam vežbala da sam ih oštetila i morala sam na operaciju - rekla je Teronova.

Komentari. (0)

Loading