Ruška Jakić postaje grofica: Otkriven indentitet budućeg supruga televizijske zvezde!

Autor:

07.10.2020 20:00

Foto:

Foto:



Dečko plemenitog kova, koji će uskoro postati suprug Ruške Jakić

Ljubavni život Ruške Jakić ovih dana jedna je od glavnih tema o kojima se priča i piše u domaćim medijima. Iako je zagazila u devetu deceniju života, voditeljka voli ludo, celim svojim bićem i spremna je da se po četvrti put oproba u ulozi supruge. O budućem suprugu pričala je u emisiji 'Magazin In' vidno srećna, sa puno emocija.

- Moju energiju ne može svako da prati, Je l treba neko sa štaom u ruci da me vodi? Opisaću frajera koji postoji i kome sam napisala božanstveno pismo. Dopada mi se sve na tebi. Oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muzika koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše tvojim nežnostima. - Ispričala je televizijska zvezda u pomenutoj emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Milanovic (@jelenamilanovic_beoholis) on Sep 27, 2018 at 2:57pm PDT

Ruška se sada odlučila da celom svetu kaže, ko je zapravo njen misteriozni verenik.

- Mene je zaprosio jedan grof. Volim kada vodimo noćne razgovore, kad se poveravamo jedno drugom - Rekla je Jakićeva za Kurur i potvrdila da je izabraniku rekla sudbonosno da.

Nikad nije kasno – Ruška Jakić spremna je da se prepusti ljubavi i u devetoj deceniji života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadranka Radic (@be_like_jadranka_radic) on Apr 5, 2020 at 12:56am PDT

- Nažalost, svadba je odložena zbog korone. Zvanica bi trebalo da bude više od hiljadu. Moram da naglasim da je moj Italijan. - Dodala je popularna voditelja, istakavši da je venčanje zbog korone moralo da bude odloženo, ali za kada Ruška nije mogla sa sigurnošću da kaže.