Romantični izlazak bez blizanaca: Džordž i Amal Kluni zaljubljeniji nego ikada (foto)

Autor:

19.07.2017 17:04

Foto:

Foto:



Džordž i Amal Kluni koji su pre mesec dana dobili blizance, sina Aleksandra i ćerkicu Elu, ovih dana su na odmoru u Italiji. Najatraktivniji holivudski par je izazvao pometnju na milanskom aerodromu kada su sleteli privatnim avionom, gde su i napravljene prve papraco fotke bebica.

A post shared by PROBOMOND (@probomond.ru) on Jul 10, 2017 at 1:21pm PDT

A post shared by PROBOMOND (@probomond.ru) on Jul 10, 2017 at 1:19pm PDT

Iako su već od strane svojih prijatelja i kolega proglašeni "super roditeljima" koji se ne odvajaju od dečice, atraktivna advokatica za ljudska prava i holivudski glumac su ipak odlučili da daju sebi malo oduška i izađu na večeru sa prijateljima.

Niko nije očekivao: Džordž Kluni je supertata – menja pelene i peva uspavanke

Par se sastao sa producentom Benom Vajsom i njegovom pratiljom u romantičnom restoranu "Villa d’Este" i mestašcu Černobio u oblasti jezera Komo, gde Kluni ima vilu.


Očevici kažu da je par blistao od sreće i da je bilo očigledno da su više nego ikada zaljubljeni.

- Svi smo bili jako uzbuđeni što ih vidimo zajedno - ispričao je jedan gost restorana magazinu "People" - Neprestano su se grlili i nežno dodirivali, a Amal je izgledala božanstveno i ni najmanje umorno. Sve vreme je bila nasmejana i raspoložena.

A ono što sa slike možemo da zaključimo, jeste da je gospođa Kluni izgledala savršeno šik sa srebrnom torbicom u stilu disko kugle, dok se Džordž  odlučio za ležerniju varijantu - džins i košulju kratkih rukava.

Maja Gašić

Autor